KUVAUSPALVELUT

Kuvaus sisältää kuvaajan ammattitaidon, kuvauksen suunnittelun, kuvaustuokion studiolla tai miljöössä, rekvisiitan vapaan lainaamisen studiolla, sekä kuvien jälkikäsittelytyön ja koevedosgallerian näytille kuvien valitsemista varten. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja eikä muita kuvatuotteita. Kuvausmaksu laskutetaan kaikista kuvauskokonaisuuksista, myös Meidän tarina -kuvauspaketista. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikavarauksenne.

 

Kuvauksen jälkeen saatte sähköisen koevedosgallerian näytille, josta voitte valita teille sopivan määrän kuvia. Koevedosgallerian kuvat ovat kevyesti editoituja, valitsemanne kuvat viimeistellään huolellisesti loppuun asti. Jos toiveita värin/mustavalkoisuuden suhteen, toiveet esitetään vedosgallerian yhteydessä. Meidän tarina -paketti valitaan aina ennen kuvauksen toteuttamista. Kuvatiedostopaketin koon voit sen sijaan päättää vedokset nähtyäsi.

 

Kuvien valinnan jälkeen saatte sähköpostiinne laskun valitsemistanne kuvista, jotka ostetaan erillisen kuvatiedostopaketti-hinnaston mukaisesti. Meidän tarina -kuvauspaketti ei sisällä vedoksia, vaan galleria on valmis kokonaisuus. Valmiin sähköisen kuvagallerian toimitan teille, kun maksu kuvatiedostoista on suoritettu. Kuvatiedostot toimitetaan salasanasuojatussa nettigalleriassa korkean resoluution koossa jpg-muodossa ja vapain teettämisoikeuksin. Kuvien toimitus muistitikulla kotiin postitettuna onnistuu myös lisämaksusta.

Kaikkiin kuvatiedostopaketteihin sisältyy kuvien täysi käyttöoikeus ei-kaupalliseen käyttöön. Kuvatiedostoja ei saa muokata edelleen. Merkitsethän kuvien yhteyteen netissä jaettaessa @lottapolviander sekä #lottapolviander

 

Kuvaus onnistuu vuoden ympäri studiossa, miljöössä tai asiakkaan kotona. Kuvauksen hintaan lisätään kilometrikorvaus 1,00€/km miljöökuvauksissa kotoani.

KUVAUSMAKSU 100€ / NEWBORNKUVAUSMAKSU 150€

KUVATIEDOSTOPAKETIT

koko galleria 590€

30 kuvatiedoston paketti 490€

15 kuvatiedoston paketti 390€

8 kuvatiedoston paketti 350 € 

MEIDÄN TARINA -kuvauspaketti kesän miljöökuvauksiin

Meidän tarina -kuvauspaketti ikuistaa teitä  dokumentaariseen tyyliin. Kuvauksen aikana keskitytään teidän perheenne väliseen vuorovaikutukseen, hassutteluun, haleihin, hymyihin ja kosketuksiin. Ikuistetaan teidän keskinäinen kemia kuviin ja vangitaan ohikiitävät hetket muistoiksi! <3

 

Meidän tarina -pakettia varten mietimme juuri teille sopivan miljöön, jonne menemme viettämään kameran kanssa aikaa yhdessä rennoissa merkeissä. Aikaa kuvaukselle on hyvä varata tunti, niin voimme rauhassa liikuskella miljöössä sitä tutkien. Säästytte kuvien valitsemisprosessilta, sillä toimitan teille valmiiksi viimeisteltynä kaikki parhaat kuvat kuvaushetkestänne (väh. 35kpl). Osa kuvista on editoitu värillisiksi, osa mustavalkoisiksi. Paketti pitää sisällään perinteisempiä potretteja, dokumentaarisempaa tilanteiden ikuistamista sekä kauniita kuvia yksityiskohdista. Tämä paketti kertoo teidän tarinaanne kuvien avulla!

 

Meidän tarina -kuvauspaketti sopii hyvin lapsikuvaukseen, perhekuvaukseen, newbornkuvaukseen, pariskuntakuvaukseen sekä odotuskuvaukseen ja sen voi halutessaan valita myös studiokuvaukseen. Tämä on täydellinen muisto teidän perheestänne  <3

500€ (+kuvausmaksu)

MINIKUVAUS (vain erikseen ilmoitettuina ajankohtina)

20 minuutin kuvausaika studiolla

koevedosgalleria kuvien valintaa varten

3 valmista kuvatiedostoa

vain yksi kuvausaihe

lisäkuvamahdollisuus

Minikuvaus -paketti tarjolla studiokuvauksiin.

250 €

HÄÄKUVAUS

 

Hääpotretit

alk. 650 €

Hääpotretit + Vihkiminen

alk. 950 €

Kiinnostuitko dokumentaarisesta hääkuvauksesta? 

Lähetä minulle viesti, jossa kerrot  häidenne ajankohdan ja paikan, toivomasi kuvauskokonaisuuden ja sekä toiveen kuvauksen kestosta, jolloin osaan kertoa teille tarkemmin kuvauspakettivaihtoehdoista sekä teidän investoinnistanne.

Kuulen myös mielelläni hieman teidän tarinaanne. :)

Laitan teille paluuviestissä näytille myös laajempia dokumentaarisia hääkuvausgallerioita

LISÄKSI...

Kuvauksiin on saatavilla myös lahjakortteja. Lahjakortit voimassa 6kk ajan ostopäivästä.

Hinnat pitävät sisällään alv:n 24%.

Vanhoille asiakkailleni tarjoan aina -10% alennuksen kuvatiedostopaketeista.

Hinnasto voimassa toistaiseksi, oikeus muutoksiin pidätetään.

KUVAUSEHDOT

Asiakas tutustuu kuvausehtoihin ennen kuvausta.

Tarvittavat muutokset ehtoihin tehdään ennen kuvausaikaa.

Kuvausajan varaamalla asiakas hyväksyy kuvausehdot.

Kuvausehdot löytyvät alla olevan linkin takaa.

Please reload

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© Lotta Polviander photography 2017 | info@lottapolviander.com | p. 045 277 65 85