Hei miten mahtavaa, että harkitset kuvausta kanssani!

Uskon vilpittömästi, että et tule koskaan katumaan päästöstäsi tulla kuvaukseen.

Kuvat ovat meille valtavan tärkeitä muistoja sen hetkisestä ajanjaksosta elämässä. Niiden avulla pystyt palaamaan niihin upeisiin hetkiin ja fiiliksiin, mitä olet juuri silloin elämässäsi kokenut. Oli kyseessä sitten odotusaika, vauvan syntymä tai teidän perheen rakkauden ikuistaminen, se on ehdottomasti sen arvoista. 

 

Monesti ajatus kuvauksesta tulee mieleen silloin, kun elämässä on meneillään jotain tärkeää ja se ilahduttaa minua kovasti.

Se, että uskot olevan tärkeää ikuistaa teidän elämän tärkeitä hetkiä kuviin. Ja olet ehdottomasti aivan oikeassa siinä, mikä olisikaan parempi tapa palata niihin ainutlaatuisiin hetkiin kuin kuvat. Aikaan, kun teidän pieni rakkaus kasvoi vielä masun sisäpuolella tai niihin teidän perheen ensimmäisiin päiviin uudella kokoonpanolla pikkuruisen vauvan kanssa. Voin luvata, että tuo aika vilahtaa ohi aivan silmän räpäyksessä, joten kuvat ovat ainakin itselleni äärettömän rakas muisto siitä ajasta. 

 

Mielestäni on myös aivan yhtä arvokasta ikuistaa muistoja kuviin myös ilman mitään sen ihmeempää syytä tai merkkipaalua, sillä Te olette itsessään jo tärkein syy tulla kuvaukseen.

 

Minulle arki on suuri ilo ja rakastan sanontaa "sinun arkesi on jonkun lapsuus". Siksi olen vahvasti sitä mieltä, että aina on hyvä hetki tulla kuvaukseen. Kuvat sinun ja perheesi elämästä ovat teille tärkeitä muistoja ja ovat suoranainen rakkaudenosoitus teidän lapsille. Kuvien kautta he näkevät miten rakastettuja ovat ja miten ainutlaatuinen teidän perhe on. Puhumattakaan minkälainen perintö niistä jää myöhemmille sukupolville

 

Olisi suuri kunnia kuvata juuri teidän perheenne, joten luethan alta lisää kuvauspaketeista ja olet minuun yhteydessä. <3.

lapsetväri2-09135.jpg

KUVAUSMAKSU

Kun me varaamme teille kuvausajan kalenteristani, laskutan teiltä kuvausmaksun osuuden ja se vahvistaa varauksenne. Kuvausmaksun osuus pitää sisällään kuvauksen suunnittelun, kattavat valmistautumisohjeet, itse kuvausajan, viimeistellyn valintagallerian. Teille sopivan kokoinen kuvatiedostopaketti sekä kuvatuotteet ostetaan erikseen.

Kuvausmaksu 100€

Newbornkuvausmaksu 150€

newbornkuvaus-09861.jpg

KUVATIEDOSTOPAKETIT

Kuvauksen jälkeen pääsette valitsemaan teille sopivan kokoisen kuvatiedostopaketin valintagallerian nähtyänne.

Kuvatiedostopakettiin sisältyy valitsemanne määrä kuvatiedostoja sähköisen gallerian kautta toimitettuna korkean resoluution tiedostokoossa vapain teettämisoikeuksin.

Pakettivaihtoehdot:

25 kuvatiedoston paketti 450€

50 kuvatiedoston paketti 550€

koko galleria 650€

odotuskuvaus-9.jpg
perhekuvaus-02909.jpg

MEIDÄN TARINA

-kuvauskokemus

Meidän tarina -kuvauskokemus on täydellinen valinta sinulle, joka rakastat ja arvostat runsaita gallerioita ja ohikiitäviä hetkiä ikuitettuna perinteisempien potrettien lisäksi.

Minä huolehdin kuvauksen kulusta alusta loppuun ja ohjaan teitä kohti teidän näköistänne, upeaa lopputulosta. Teidän tehtävänä on heittäytyä kuvauksen vietäväksi rennolla fiiliksellä. 

Kuvauksen aikana keskitytään teidän perheenne väliseen vuorovaikutukseen, hassutteluun, haleihin, hymyihin ja kosketuksiin. Ikuistetaan teidän keskinäinen kemia kuviin ja vangitaan ohikiitävät hetket muistoiksi

 

Paketti sisältää:

-varausmaksun osuuden (150€)

-kattavat valmistautumisohjeet ennen kuvausta

-kuvaushetken miljöössä n.60 minuuttia

-kaikki parhaat kuvat kuvaushetkestänne

(vähintään 60kpl) nettigalleriassa

-upean ja tunteikkaan fiilistelyvideon kuvistanne musiikin kera

-laadukkaan fine art -taidekuvan 20x30 koossa

680€

Meidän tarina -kuvauskokemus

on täydellinen muisto teidän perheestänne!

perhekuvaus-02014.jpg

HÄÄKUVAUS

 

 

​Hääkuvaus on yksi suurista investoinneista tärkeässä hääpäivässänne, sillä hääkuvat ovat ainoa konkreettinen muisto mikä teille ainutlaatuisesta ja tärkeästä ja huolella suunnitellusta hääpäivästänne jää.

Hääkuvaajana minua inspiroi suuresti tunteiden ikuistaminen sekä upea luonnonvalo ja sen monipuolinen hyödyntäminen päivän aikana. Minun tehtävänäni on kertoa teidän hääpäivänne tarina kuvin ja tallentaa päivästänne tärkeät hetket ja tunnelmat aikaa kestäviksi muistoiksi kuviin.

Hääkuvaajaa valitessa on hyvä tutustua huolellisesti kuvaajaan työnjälkeen ja valita juuri itseä eniten miellyttävä kuvaaja niin työnjälki kuin kuvaajan persoona huomioiden. Hääpäivänä kuvaaja ja hääpari toimivat tiiviissä yhteistyössä, joten on tärkeää, että myös henkilökemiat kohtaa ja että valitsemanne kuvaaja on sopiva juuri teidän kuvaustarvetta vastaamaan.

Kerron teille erittäin mielelläni lisää hääkuvauspaketeista, joten lähettäkää minulle viesti, jossa kerrotte häidenne ajankohdan ja paikan, toivomasi kuvauskokonaisuuden ja sekä toiveen kuvauksen kestosta, jolloin osaan kertoa teille tarkemmin kuvauspakettivaihtoehdoista sekä teidän investoinnistanne. Kuulen myös mielelläni hieman teidän tarinaanne.

Laitan teille paluuviestissä näytille myös laajempia dokumentaarisia hääkuvausgallerioita.

Alta näette alkaen hinnat hääkuvauspaketeille, mutta lopullinen investointi riippuu aina kokonaisuudesta.

HÄÄPOTRETIT

alk. 750€

HÄÄPOTRETIT & VIHKIMINEN

alk. 1200€

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

alk. 2600€

hääkuvaussome-847.jpg

KUVAUSEHDOT

Asiakas tutustuu kuvausehtoihin ennen kuvausta.

Tarvittavat muutokset ehtoihin tehdään ennen kuvausaikaa.

Kuvausajan varaamalla asiakas hyväksyy kuvausehdot.

Asiakas on tutustunut kuvaajan portfolioon ja hyväksyy portfolion mukaisen kuvaustyylin sekä tavan jälkikäsitellä kuvat. Asiakas hyväksyy, että kuvaajan tyyli voi muuttua.

Kuvien peruskäsittely kuuluu kuvauksen hintaan. Peruskäsittelyyn ei kuulu esimerkiksi taustanvaihdot, asioiden poistot kuvasta, suuremmat ihon/ehostuksen/vartalon/vaatteiden muokkaukset jne.

Kuvaus toteutetaan sovittuna ajankohtana studiolla tai miljöössä. Miljöössä kuvataan muuten, mutta sadesäällä kuvausaika siirretään. Uusi kuvausaika otetaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä kuvausaikaa.

Esteen/sairastumisen sattuessa kuvausaika on peruttava viipymättä, voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse info@lottapolviander.com tai puhelimitse 0452776585. 

Jos kukaan teidän perheestänne on sairaana, kuvausaika voidaan siirtää. Sairaana ei tule tulla kuvaukseen.

Kuvausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu kuvauksen kokonaan.

Hinnat sisältävät alv 24%.

Hinnasto on voimassa toistaiseksi ja oikeus muutoksiin pidätetään.

Kuvauskokonaisuus toteutetaan varaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Jos kuvia julkaistaan sosiaaliseen mediaan, tulee niiden yhteyteen merkitä kuvaaja @lottapolviander.

Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet, toimitettuja kuvia ei saa muokata edelleen ja kuvaaja tulee mainita kuvan yhteyteen kuvia julkaistaessa. Kuvaajalle jää oikeus käyttää kuvia portfoliossaan sekä markkinoinnissa.

Tarjoan palaaville asiakkailleni aina -10% alennuksen kuvatiedostopaketeista

Please reload

HÄÄPOTRETIT

Alk. 650€

HÄÄPOTRETIT & VIHKIMINEN

Alk. 950€

DOKUMENTAARINEN

HÄÄKUVAUS