valmis-04951.jpg
lottav-34.jpg

 

Moikka ja tervetuloa kotisivuilleni, ihanaa että löysit tänne! <3

 

Minä olen Lotta, tamperelainen 34-vuotias pienen tytön ja pojan äiti,

puoliso ja intohimoinen valokuvaaja!
 

Mulle valokuvat on lapsesta asti ollut tosi tärkeitä ja niitä on meidän perheessä otettu aina paljon. 
Kuvat on toiminut muistojen tukena niin, että kuvan avulla on pystynyt palaamaan fiilistelemään mennyttä hetkeä ja siihen liittyviä tunteita.

Mä muistan aivan erityisen hyvin tiettyjä kuvia mun omasta lapsuudesta ja just sen kuvan avulla se muisto siitä hetkestäkin piirtyy mun mieleen, vaikka ilman kuvaa se tuskin olisi jäänyt mieleen. Kuvat on siis tosi tärkeässä roolissa, kun mä haluan palata muistelemaan menneitä vuosia.

Sen lisäksi, että mä haluan muistaa niitä hetkiä, mä haluan muistaa sen tunteen mikä siihen liittyi. Siksi mä itse rakastan meidän omissa perhekuvissa niitä kuvia kaikista eniten, missä se fiilis ja rakkaus ja ne tunteet, mitä just silloin oon kokenut äitinä ja ihmisenä näkyy.

Kuvat ovat tärkeitä muistoja myös meidän lapsille, muulle perheelle ja tuleville sukupolville. Mä uskon, että mun poika voi näistä meidän yhteiskuvista myöhemmin tuntea sen rakkauden ja onnen, mitä mä olen näiden kuvan ottamishetkellä kokenut ja toivon, että hän pääsee myös palaamaan niihin tunnelmiin, miltä tuntuu olla niin rakastettu.

Ja se, että siihen tunteeseen ja muistoon pystyy kuvien avulla palaamaan, on jotain aivan korvaamattoman arvokasta. Sitä valokuvat mulle merkkaa ja siksi mä annan mun koko sydämen sille mitä mä teen! <3


Rakastan kuvata ihmisiä eri tilanteissa sekä tallentaa aitoja tunteita, toivon niiden välittyvän kuvistani myös teille. Haluan ikuistaa muistoiksi ainutlaatuisia tunteita sekä hetkiä, joihin pystyt kuvien avulla palaamaan kerta toisensa jälkeen. Mielestäni onnistunut kuva välittää katsojalleen tunnetta!

Tyylini kuvata on hyvin luonnollinen ja rento. Pyrin tekemään kuvaustilanteesta asiakkaalle luontevan, ja toivon välittömyyden näkyvän kuvissani. Tykkään kuvissa lifestyle-fiiliksestä sekä dokumentaarisesta kerronnasta. Kuvaan pääasiassa vallitsevassa valossa ja mieluiten erilaisissa miljöissä. Studioni sijaitsee Hatanpäällä Tampereella. Kuvaan pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta kysy silti rohkeasti jos haluat minun tulevan myös kauemmaksi kuvaamaan.

Valokuvaan päätyökseni sekä kuluttajille että yrityksille.

Olen valmistunut kuva-artesaaniksi Visuaali viestinnän instituutista Tampereelta vuonna 2019.

Vuoden 2019 alusta aloitin henkilökohtaiset mentoroinnit sekä workshopit valokuvaajille. Pääset tutusmaan niihin tästä
 

Ikuistetaan teille ihania muistoja! <3

VALOKUVAAJA

valmis-9206.jpg