Iiris + Lilja 1v.

Minulla on pitkään ollut suunnitteilla jakaa kuvauksien sisältöä myös blogipostausten muodossa, mutta kädet ollut koko alkuvuoden niin täynnä, että ei ole millään riittänyt aika kaikkien somekanavien aktiiviseen päivittelyyn. Nyt kuitenkin kaikki näkymättömämpi metatyö on pikku hiljaa asettunut uomiinsa ja blogille riittää toivottavasti jatkossa aikaa säännöllisen epäsäännöllisesti. On aivan ihana päästä näyttämään teille isompia kokonaisuuksia kuvauksista pelkän pintaraapaisun lisäksi. Oma suosikkini on ehdottomasti nämä kuvaukset, jossa kuvamäärässä ei säästellä, vaan ikuistetaan kattavasti fiiliksiä ja touhua niiden perinteisempien kuvien rinnalle, sillä eihän näistä malta valita kukaan vain muutamaa parasta <3

Nämä supersuloiset kaksostytöt ovat käyneet kamerani edessä kerran aiemmin jo tänä vuonna, ja on kyllä mieletöntä tavata uudestaan samoja lapsia ja nähdä heidän kasvavan ja kehittyvän ihan silmissä! Kaksosilla on ihan erityinen side ja suhde, ja useat kaksoset kuvanneena se on kyllä liikuttavaa huomata se yhteys ja ilo, mikä heillä keskenään on. Kuvauksen pääroolissa oli tyttöjen 1v.-kuvat, mutta myös muutama perhekuva napattiin muistoksi. Pikkulapsiaika kuluu niin vauhdilla, että mikä sen parempi tapa ikuistaa ohikiitäviä hetkiä kuin käydä kuvauksessa. Kuvat jäävät kuvittamaan muistoja ikuisesti <3

#lapsikuvaus #1vuotiskuvaus #kaksoset #perhekuvaus #miljöökuvaus