Suloinen jatkumo <3

Muistatteko heidät? Tämä ihana perhe ajeli alkuvuodesta Helsingistä luokseni Tampereelle odotusajan kuvaukseen. Kuvasimme heidät lumisena talvipäivänä miljöössä ja kuvista tuli aivan upeita! Miljöökuviin ei ihan jokainen heittäydy talvella, mutta lopputulos oli kyllä erittäin palkitseva ja pienen palelemishetken arvoinen hih :)

Muutama viikko sitten he ajelivat uudestaan luokseni ja tällä kertaa mukana oli heidän suloinen pieni tyttärensä, jota viimeksi kovasti jo odotettiin <3 Kuvasimme heidät samassa miljöössä kuin talven odotuskuvauksessakin, ja kuviin tuli aivan mainio jatkumo saman miljöön ansiosta. Kuvauslokaatio näyttää talvella ja kesällä varsin erilaiselta, mutta oli ihana nähdä perheen fiilistelevän paluuta talven kuvausmiljööseen. Kiitos kun sain kuvata teidät perheenne taas <3

#miljöökuvaus #perhekuvaus #lapsikuvaus #vauvakuvaus