Jaana + Nestori

Heinäkuun alussa pääsin ikuistamaan Jaanan ja Nestorin upeita häitä Urjalaan. Itse vihkimiseen oli valittu kaunis ja tunnelmallinen Sääksmäen kirkko Valkeakoskella, ja vihkimisen jälkeen juhlaväki siirtyi juhlapaikalle Metsälinnan kartanoon Urjalaan. Metsälinnan kartano on tänä vuonna ensimmäistä kertaa juhlakäyttöön tarjolla, ja tarjoaa kyllä upeat puitteet hääjuhlalle. Pihapiiri on todella kaunis ja sieltä löytyy myös lisätilaa tuova juhlateltta illan tansseja varten

Kävimme ikuistamassa Jaanasta ja Nestorista hääpotretteja matkalla juhlapaikalle vihkimisen jälkeen sekä otimme myös potretteja iltasella Metsälinnan kartanon pihapiirissä. Aurinko paistoi vain vihkimisen aikana ja muuten paksu pilviverho koristi taivasta, mutta pilvinen sää sopi silti hienosti Metsälinnan kartanon tunnelmaan, vaikka auringonlaskukuvat jäivät tällä kertaa haaveeksi.

Mainitsemisen arvoinen hauska sattuma oli, kun vieraiden joukosta samalle pariskunnalle osui sekä morsiamen heittämä kimppu, että sulhasen heittämä sukkanauha. Heidän häitä juhlitaankin sitten ensi kesänä ja minulla on kunnia päästä ne ikuistamaan! <3

Tässä siis kurkistus hääpäivän kulkuun, useamman karsintakierroksen sai tehdä, että sai näin suppeaksi paketiksi gallerian tiivistettyä.. Ehkä harjoitus tekee tässä mestarin, ja seuraava hääpostaus on jo hieman kompaktimpi hih.. :)

Suurenmoiset onnittelut vielä Jaana ja Nestori ja kiitos kun sain olla ikuistamassa teidän tärkeän päivänne <3

#hääkuvaus #dokumentaarinenhääkuvaus #parikuvau #dokumentaarinenkuvau #hääpotretit #häät