Meidän tarina -pakettiin pieni kurkistus

Tämä valloittavan ihana perhe kävi heinäkuussa kuvauksissa ja suunnitelmissa oli otattaa 1v.-kuvia pikku herrasta, sisaruskuvia sekä perhekuvia. Tällaiseen pakettiin parhaiten toimii ehdottomasti kaiken kattava Meidän tarina-paketti, johon aikaa varaamme reilusti, miljöössä voimme liikkua ja touhuta aivan rauhassa ja toimitan teille laajan gallerian, johon valikoitu monipuolisesti hetkiä ja paloja teidän sessiostanne. Kuvien määrää ei ole rajoitettu, tyypillisesti paketti sisältää 30-50 kuvaa. Voimme halutessanne mennä metsäretkelle, rantapiknikille tai talvella vaikka luistelemaan! Mikä vain tuntuu teille omimmalta <3

Rakastan toimittaa mahdollisimman laajan ja monipuolisen gallerian, koska silloin saamme kuvasten koko kirjon teille muistoksi ja samalla myös kerrontaa mukaan galleriaan. Tyypillisimmin otamme kuvia joko lapsista yksin, sisaruksista, koko perheestä sekä myös äidistä ja isistä kaksin. Pieni hetki naisena ja miehenä ilman äidin ja isin viittaa piristää mukavasti myös vanhempien keskinäistä kemiaa kuvauksen aikana. Monesti tätä pakettia meneekin myös ihan parikuvaukseen.

Meidän tarina -pakettiin voidaan toteuttaa myös teillä kotonanne ja mukaan kuviin saa tietysti tulla myös lemmikit tai vaikka isovanhemmatkin. Tämä paketti saa olla juuri teidän näköinen ja toiveiden mukainen. :)

Pidemmittä puheitta tässä pieni katsaus tämän perheen Meidän tarina -pakettiin <3

#lapsikuvaus #perhekuvaus #parikuvaus #dokumentaarinenkuvau #1vuotiskuvaus